Feronerie Usi SRL- silduri clante manere usi interior si exterior : Broasca usa termopan PVC cu spanioleta multipunct

sâmbătă, 16 martie 2024

Broasca usa termopan PVC cu spanioleta multipunct


spanioleta multipunct



Inchidere in 5 puncte, sau o încuietoare multipunct, este un sistem de închidere instalat la ușile exterioare pentru a permite o închidere mai sigură. In timp ce în cazul închiderii într-un singur punct, ușa se încuie numai în punctul în care este rotită cheia, închiderea în 5 puncte permite asigurarea simultană a părții superioare și inferioare a ușii.

Acest lucru se realizează prin atașarea a două tije lungi de oțel la broasca ușii, care se extind vertical în sus și în jos. Cand încuietoarea este rotită, mișcarea de rotație a zăvorului ușii se transmite în aceste tije, astfel încât tija superioară se mișcă în sus cu aproximativ un cm, iar tija inferioară se mișcă în jos în mod similar.

Acest lucru face ca capetele tijelor să se miște prin găuri mici din flanșele din partea superioară și inferioară a ușii, iar bolturile se deplasează apoi o mică distanță în blocatorii de pe tocul usii.

Acest lucru imobilizează efectiv partea superioară și inferioară a ușii și crește foarte mult securitatea închiderii ușii în comparație cu o ușă cu încuiere doar într-un singur punct pe mijloc.

Închiderea într-un singur punct poate oferi o siguranta  adecvată pentru anumite situații în usile de interior de exemplu, dar ușile mai înalte cum  sunt cele de la intrare necesita inchidere multipunct pentru ca se poate forta coltul de sus sau cel de jos al usii.


broasca-usa-termopan-PVC-spanioleta-multipunct-3






OFERTA NOASTRA DE BROASTE MULTIPUNCT








broasca termopan
broasca termopan

Secustik broască multipunct profile inguste - 120 lei + TVA

broasca termopan
broasca termopan


Secustik broască multipunct profile PVC normale - 120 lei + TVA

broasca termopan
broasca termopan

Secustik broască multipunct profile lemn - 168 lei + TVA









pentru Comenzi  dati  






























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu