Feronerie Usi SRL- silduri clante manere usi interior si exterior : CUM SĂ ALEGI MÂNERUL POTRIVIT PENTRU UŞA TA ?

sâmbătă, 20 aprilie 2024

CUM SĂ ALEGI MÂNERUL POTRIVIT PENTRU UŞA TA ?


Ce maner sa alegi pentru usa ta    

Deşi nu s-ar zice, atunci când cumpărăm un mâner pentru uşă, există mai multe elemente esenţiale pe care trebuie să le avem în minte. Elemente care ne vor ajuta să alegem mânerul de uşă potrivit pentru nevoile noastre. 
Fiind cea mai importantă parte a uşii, acesta poate fi piesa de rezistenţă a intrării în casă sau în cameră. Pe lângă că acesta este funcţional, mânerul de uşă aduce şi un plus de frumuseţe uşii. 

Alegerea manerul potrivit

Cu toate acesta, mânerul de uşă potrivit nu e foarte uşor de cumpărat, că doar acesta trebuie să fie elegant, de durată, dar şi să ţină cont de toate nevoile noastre. Pentru mulţi proprietari de case, cel mai important lucru de luat în considerare atunci când achiziţionează mânere pentru uşi este stilul sau aspectul acestora. 
În ceea ce priveşte aceste lucruri există doi factori ce trebuie luaţi în calcul înainte de a se alege stilul: decorul clădirii şi stilul uşii şi, totodată, a mânerului ce a existat înainte. Odată cu stilul trebuie ales şi finisajul înainte de a face o decizie permanentă. Asta pentru că în cazul uşilor de exterior mânerele sunt expuse zi de zi la soare, ploaie, ninsori, la praf, la mizerie şi la vânt. De aceea acestea trebuie să fie extrem de rezistente. La fel este şi cazul celor de interior care sunt expuse la mai multe închideri sau deschideri decât cele de exterior. Următoarele modele sunt perfecte pentru nevoile descrise mai sus:


    Maner pentru usi de interior River 


Este construit dintr-un material rezistent, cu un finisaj antocoroziv. Ca şi design este un mâner clasic ce se potriveste de minune cu uşile din lemn masiv. 
Acest set de mâner are şi rozeta inclusă care este disponibilă pentru uşile de interior echipate cu broască. Această rozetă poate fi de cheie normala , cilindru sau cu fluture de baie. Rozeta acestuia are un diametru de 50 mm. Arcul mânerului de uşă este din oţel special tratat pentru rezistenţă îndelungată şi este garantat 200.000 cicluri închideri/deschideri. Mânerul are pătrat de 8mm din oţel care este tratat pentru rezistenţă la coroziune. Şuruburile şi cheie hexagonală sunt incluse.

maner usa

    Maner pentru usi exterioare Tolosa bronz 
Este un mâner  din alamă masivă, cu finisajul bronz grafiat . Ca şi design este un mâner clasic ce se potriveste de minune cu uşile de intrare din lemn masiv. În anul 2014 a fost votat cel mai vândut mâner pe placă din România. 
Acest mâner este disponibil în varianta pe placă şi are distanţa interax de 90 mm . Arcul mânerului de uşă este din oţel special tratat pentru rezistenţă îndelungată şi este garantat 200.000 cicluri închideri/deschideri. Mânerul are pătrat de 8mm din oţel care este tratat pentru rezistenţă la coroziune. Şuruburile şi cheie hexagonală sunt incluse.

manere usi

    Manere de usi interioare Esprit 
Este construit dintr-un material rezistent, cu un finisaj antocoroziv. Ca şi design este un mâner modern cu rozetă pătrată ce se potriveste de minune cu uşile moderne gen Porta Doors, Pinum, Classen, Prűm, Masonite.
Acest set de mâner are şi rozeta inclusă care este disponibilă pentru uşile de interior echipate cu broască. Această rozetă poate fi de cheie normala , cilindru sau cu fluture de baie. Rozeta acestuia are o latură de 55 mm. Arcul mânerului de uşă este din oţel special tratat pentru rezistenţă îndelungată şi este garantat 200.000 cicluri închideri/deschideri. Mânerul are pătrat de 8mm din oţel care este tratat pentru rezistenţă la coroziune. Şuruburile şi cheie hexagonală sunt incluse.

clanţă uşă

    Mâner pentru uşi exterioare Hoppe Liege gama modern este un mâner de calitate produs în Germania. Calitatea mânerelor Hoppe este garantată de cei peste 100 de ani de experienţă . Ca şi design este un mâner modern ce se potriveste de minune cu uşile de intrare din lemn masiv prevăzute cu inchidere multipunct.
Acest mâner este disponibil în varianta pe placă şi are distanţa interax de 92 mm . Pentru securitate maximă sildul mânerului este prevăzut cu o placă de siguranţă antiefracţie. Mânerul are pătrat de 8mm din oţel care este tratat pentru rezistenţă la coroziune. Şuruburile şi cheie hexagonală sunt incluse.

clanţe pentru uşi



Oferta noastra completa de manere pentru usi si preturile le gasiti  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu