miercuri, 18 mai 2022

clanta cu maner usa sau poarta lat mare defazat departat decalat distantat


clanta poarta defazat departat distantat

pret  84 lei + tva
clanta poarta defazat departat distantat


Aceasta este cea mai mare clanta usa cu maner existenta. Aveti o poarta cu lambriuri si de cate ori deschideti va loviti mana. Atunci aveti nevoie de un maner mai lat distantat de usa. Cum se vede si in schita tehnica manerul nostru este cu 25 mm mai departat de foaia de usa ca un maner obisnuit. Nu are rost sa cautati ca nu exista maner care sa fie mai departat de usa ca acesta. Desi forma sa pare putin neobisnuita aceasta are o justificare tehnica. Daca coltul manerului ar fi fost drept atunci aspectul sau ar fi fost mult mai inestetic datorita distantei mari fata de usa. Cum se vede si in poza de jos la o poarta cu lambriuri sildul usii este montat pe rama de fier. Datorita acestui fapt manerul este mult in interior si de cate ori deschideti usa va loviti degetele in usa. Ce rost are sa cheltuiti sute de lei pe manichiura cand aveti tot timpul degetele julite.

clanta poarta defazat departat distantat


Datorita rozetei ovale manerul nostru se potriveste la orice poarta sau usa de intrare. Acest maner se deosebeste de niste manere usi obisnuite prin faptul ca a fost realizat pentru situatiile in care distanta dintre maner si usa trebuie sa fie mai mare ca in mod normal. Manerul este realizat din materiale de calitate si este usor de instalat pentru ca toate accesoriile sunt incluse. Pretul este pentru o pereche de manere. 
Datorita arcurilor cu care este prevazut manerul este readus automat in pozitia orizontala. Manerele se fixeaza cu ajutorul a 2 suruburi imbus pe stiftul patrat cu diametru de 8 mm.
Pentru comenzi accesati pagina Contact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu