luni, 10 februarie 2020

amortizor usa


Care sunt avantajele folosirii unui amortizor la usa ?1. Nu vei mai fi deranjat de zgomotul usilor trântite . Intr un spatiu unde afluxul de persoane este mare aceasta poate fi un real discomfort. Un amortizor usa  controleaza  viteza cu care usa este deschisa sau închisa. Aceasta elimina astfel problema usilor care sunt trantite de perete de catre persoanele grabite.

2.Ușa ramâne închisa tot timpul. Este o slăbiciune umană ca să uiți. Sunt persoane care uita pur și simplu ca să închidă ușa. Acest fapt deranjează persoanele din încăpere care de cele mai multe ori trebuie să se ridice și să închidă ușa în urma celui care a plecat.

amortizor usa Geze


3.Siguranță la incendiu. Un amortizor usa  se instalează  în general pe ușile antifoc și cele de la  intrare pentru că acestea trebuie să stea închise. În caz de incendiu o ușă care este închisă previne raspândirea focului și a fumului.

În Uniunea Europeană există standarde de siguranță la incendiu pentru cladirile cu un aflux mare de persoane. În cazul în care izbucnește un incendiu într o cladire ferestrele și ușile trebuie să rămână închise penrtu a preveni răspândirea incendiului și la alte încăperi. De asemenea o ușă închisă nu permite pătrunderea de oxigen în încăpere lucru care ar lucru  alimenta și mai mult focul.

Daca dețineți un spațiu cu un aflux mare de persoane atunci și dumneavoastră va trebui să respectați normele de siguranță la incendiu. În acest caz este obligatoriu montarea de amortizoare rezistente la foc. În cazul în care nu sunteți siguri ce anume aveți nevoie puteți apela la specialiștii Feronerie Usi SRL pentru a vă îndruma în alegerea unui amortizor usa  corespunzător.


4. Impiedica accesul persoanelor nedorite. Foarte util in cazul blocurilor de locuinte. Daca usa de la intrare este prevazuta cu amortizor acesta va închide automat usa în urma persoanelor care intra. Astfel vor avea acces in cladire doar persoanele dorite.


5. Menține constanta temperatura din încăpere prin oprirea circulației aerului. Aerul din exterior nu mai patrunde în încăpere iar aerul din încăpere nu mai scapă afară. Iarna nu pătrunde aer rece de afară iar aerul cald din încăpere nu scapă la exterior. Astfel se face economie la factura de încălzire.

Vara aerul condiționat din încăpere nu se pierde la exterior și nu pătrunde aer cald de afară. Aparatul de aer condiționat va consuma mai puțin curent dacă ușa dumneavoastră este echipată cu un amortizor.

6. Aduce un plus de confort. Deși a închide o usa nu necesita un efort prea mare nu trebuie neglijat confortul de a avea o ușă care se închide singură. În plus este util când avem de cărat bagaje pentru că va trebui numai să împingem de ușa ea închizându se singură în urma noastră.
7. Protejeaza și crește durata de viață a ușii dumneavoastră. Dacă o usa este trântită în mod frecvent aceasta va necesita mentenanță pentru a mai funcționa așa cum trebuie. Pe termen lung aceasta va genera costuri suplimentare.
8.Ajuta la păstrarea igienei și curățeniei. Dacă ușa de la intrare este deschisă pot patrunde în interior insecte, praf, frunze uscate, etc.  Foarte util în cazul cladirilor aflate la soseaua principală unde traficul mare generează mult praf și zgomot.

9. Amortizoarele de usi ajuta la pastrarea intimității. Anumite spații precum vestiarele sau toaletele necesită echiparea ușilor  cu amortizor pentru a proteja intimitatea persoanelor aflate în interior.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu