Feronerie Usi SRL- silduri clante manere usi interior si exterior : CILINDRU SIGURANTA GERDA

duminică, 17 martie 2024

CILINDRU SIGURANTA GERDA

Deschideţi spre siguranta cu cilindri marca GERDA !!!



Stiati ca un spargator deschide un cilindru obisnuit in mai putin de 2 minute. De ce sa risti siguranta familiei si a bunurilor tale cand te poti proteja folosind un butuc yala de calitate.
Majoritatea usilor comercializate sunt echipate cu cilindrii obisnuiti, de aceea recomandam ca primul lucru care sa il faceti la achizitiunarea unei usi sa schimbati butucul de la yala cu un cilindru de siguranta.



In continuare va prezentam solutia ideala pentru usa dumneavoastra. 

Cilindrul de  siguranta GERDA. Marca a grupul britanic Gerda Security Ltd. butucul face parte din clasa 5 de siguranta potrivit normelor europene de  siguranta EN1303.


butuc siguranta


Cilindrul este confectionat din alama si are finisajul nichel matt. Setul contine un  cilindru, 5 chei cu amprenta, surub de fixare si card de siguranta. Se monteaza cu usurinta si nu necesita cunostinte tehnice in domeniu. Produsul este conform standardelor DIN si se potriveste la orice usa din lemn, metalica, termopan, aluminiu,  poarta, usa de garaj.


butuc siguranta

O functie importanta este protectia anti smulgere si anume cilindrul este protejat impotriva smulgerii miezului cu ajutorul sculelor speciale folosite de spargatori.
Protectie anti acid protejeaza arcurile si pinii acestea fiind confectionate dintr un otel special rezistent la coroziune.
Card de siguranta si anume  produsul se livreaza impreuna cu un  Security Key Card cu ajutorul caruia multiplicati cheile.
Functie anti bumping arcurile ce actioneaza pinii sunt facute dintr un otel special care nu permite deplasarea acestora. 
Functie anti gaurire si anume butucul nu poate fi gaurit cu burghiul.
Functie anti palpare adica butucul nu poate  fi deschis cu scule speciale de picking.





Principalele avantaje: 
  • usor de intretinut
  • disponibil pe mai multe dimensiuni in functie de grosimea usii
  • siguranta si fiabilitate indelungata
  • livrare rapida prin curier oriunde pe teritoriul Romaniei
  • 5 randuri de chei amprentate in cazul in care accesul se face pentru mai multe persoane sau este nevoie de chei de rezerva
  • siguranta maxima la un pret acceptabil
  • 2 ani garantie
  • livrare prin curier in 24 ore
Nu trebuie sa iti faci griji ca cineva ar putea copia cheia de la usa ta. Copierea cheii se poate face numai cu ajutorul codului de pe cardul de siguranta.
Cilindri de siguranta GERDA au ca si caracteristica principala calitatea si durabilitatea. Datorita profilului cheii este posibila obtinerea de 200.000 combinatii de amprente diferite fata de cele mai uzuale. Astfel se reduce riscul ca cineva sa posede o chei asemanatoare cu a dvs.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu