miercuri, 25 iulie 2018

CILINDRU SIGURANTA KABA X11

Firme Online

Deschideţi spre siguranţă cu cilindrii Kaba Elzett.

cilindri siguranta

Stiati ca un spargator deschide un cilindru obisnuit in mai putin de 2 minute. De ce sa risti siguranta familiei si a bunurilor tale cand te poti proteja folosind un butuc yala de calitate.
Majoritatea usilor comercializate sunt echipate cu cilindrii obisnuiti, de aceea recomandam ca primul lucru care sa il faceti la achizitiunarea unei usi sa schimbati butucul de la yala cu un cilindru de siguranta. 

nucleu securemme

In continuare va prezentam solutia ideala pentru usa dumneavoastra. 

Cilindrul de maxima  siguranta Kaba Elzett X11. Produs de catre grupul Dorma Kaba butucul face parte din clasa 4 de siguranta potrivit normelor europene de  siguranta EN1303.

cilindru mottura
Denumirea de X11 vine de la numărul de știfturi cu care este echipat cilindrul adica 11 la numar. Știfturile sunt amplasate pe trei randuri, primul știft al fiecărui rand fiind confectionat din oțel călit pentru a nu permite găurirea butucului.

Cilindrul este confectionat din alama si are finisajul nichel matt. Setul contine un  cilindru, 5 chei cu amprenta, surub de fixare si card de siguranta. Se monteaza cu usurinta si nu necesita cunostinte tehnice in domeniu. Produsul este conform standardelor DIN si se potriveste la orice usa din lemn, metalica, termopan, aluminiu,  poarta, usa de garaj.mauer red line

O functie importanta este protectia anti smulgere si anume cilindrul este protejat impotriva smulgerii miezului cu ajutorul sculelor speciale folosite de spargatori.
Protectie anti acid protejeaza arcurile si pinii acestea fiind confectionate dintr un otel special rezistent la coroziune.
Card de siguranta si anume  produsul se livreaza impreuna cu un  Security Key Card cu ajutorul caruia multiplicati cheile.
Functie de urgenta si anume usa se poate deschide din afara si daca cheia este in usa pe interior, foarte util in cazul persoanelor neajutorate, a copiilor sau a persoanelor in varsta.
Functie anti gaurire si anume butucul nu poate fi gaurit cu burghiul.
Functie anti palpare adica butucul nu poate  fi deschis cu scule speciale de picking.
cilindru mul t lock
Principalele avantaje: usor de intretinut, disponibil pe mai multe dimensiuni in functie de grosimea usii, siguranta maxima la un pret normal, fiabilitate indelungata,  livrare rapida prin curier oriunde pe teritoriul Romaniei, 5 randuri de chei amprentate in cazul in care accesul se face pentru mai multe persoane sau este nevoie de chei de rezerva.
Nu trebuie sa iti faci griji ca cineva ar putea copia cheia de la usa ta. Copierea cheii se poate face numai cu ajutorul codului de pe cardul de siguranta.
In cazul persoanelor in varsta care locuiesc singure se recomanda folosirea acestui model de cilindru acesta avand functia de urgenta. Functia de urgenta permite deschiderea usii in situatii de accidente chiar in cazul in care pe interior cheia este in usa astfel evitandu se spargerea usii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu